SUUNNITELTU

SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA

Oivalsimme maatila-arjen tohinassa, miten paljon hyvää lapsilla ja vanhemmilla on annettavaa kiireisten vuosien keskellä. NANA-ruokatutin myötä pystymme helpommin tarttumaan elämän tärkeisiin hetkiin. NANA on huolella kahden Karstulalaisen sisarrusperheen yhteistuumin suunniteltu ruokatutti. Se on suunniteltu kestämään niin retket, vierailut mummolassa kuin lomamatkat ulkomailla.

Kaupoissa on myynnissä paljon kierteellisiä tetra pack -juomia, vellejä, smoothieta ja välipaloja, jotka soveltuvat NANA-ruokatutteihin.

Verkkokaupan valikoimassamme on tällä hetkellä maito- ja vellitutteja, sekä myös nokkakärki on pian myynnissä. Oheistuotteita on myös suunnitteilla NANA-ruokatutin ympärille.

Nanatutti on täysin suomalainen tuote.

100%

SUOMALAINEN YRITYS

SUUNNITELTU

HELPOTTAMAAN ARKEA

KriBar Oy:n toimenkuvaan kuuluu tuottaa kuluttajille lastenruokintaan liittyviä ruokatutteja integroidulla kierteellä, mitkä sopivat yleisimpiin tetrapack-purkkeihin. Elintarvikekaupoista löytyy laajasti erilaisia juomia, vellejä ja välipaloja. NANA-nimen ympärille on koottu kolme erilaista ruokatuttia, ja jokainen tuote on huolella suunniteltu palvelemaan jokaista ikäryhmää. Aina nollaikävuodesta eteenpäin, kunnes nokkakärki soveltuu lapsen ja taaperon käytettäväksi.

NANA-ruokatutin ideana on helpottaa liikkumista lapsen ja taaperon kanssa. Tuemme kuitenkin ensisijaisesti rintaruokintaa. Tämän uuden innovaation ajatuksena onkin löytää yksi helpottava ratkaisu lapsen ruokintahetkissä.

OSTA HETI

NANA-RUOKATUTTEJA HELPOTTAMAAN ARKEASI!