SUUNNITELTU

SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA

Oivalsimme maatila-arjen tohinassa, miten paljon hyvää lapsilla ja vanhemmilla on annettavaa kiireisten vuosien keskellä. NANA-ruokatutin myötä pystymme helpommin tarttumaan elämän tärkeisiin hetkiin. NANA on huolella kahden Karstulalaisen sisarrusperheen yhteistuumin suunniteltu ruokatutti. Se on suunniteltu kestämään niin retket, vierailut mummolassa kuin lomamatkat ulkomailla.

Kaupoissa on myynnissä paljon kierteellisiä tetra pack -juomia, vellejä, smoothieta ja välipaloja, jotka soveltuvat NANA-ruokatutteihin.

Verkkokaupan valikoimassamme on tällä hetkellä maito- ja vellitutteja, sekä myös nokkakärki on pian myynnissä. Oheistuotteita on myös suunnitteilla NANA-ruokatutin ympärille.

Nanatutti on täysin suomalainen tuote.

100%

SUOMALAINEN YRITYS

Olemme KriBar oy:n perustajat, kaksi suurperheen sisarusta Karstulasta, Kristiina Kahila ja Barbara Kukkonen. Meillä molemmilla on omia lapsia ja olemme ensisijaisesti syöttäneet lapsiamme rintaruokinnalla. Olemme kuitenkin opettaneet rintaruokinnan ohella syömään  myös tuttipulloista, koska näimme sen helpottavan meidän kiireellistä arkea. NANA-tutti on siis syntynyt omasta tarpeesta. KriBar Oy.n yrityksen puheenjohtajana toimii Kristiina ja Barbara on hallituksen toimitusjohtaja, hallituksen varajäseninä toimii puolisomme Toni Kahila ja Marko Kukkonen.

SUUNNITELTU

HELPOTTAMAAN ARKEA

KriBar Oy:n toimenkuvaan kuuluu tuottaa kuluttajille lastenruokintaan liittyviä ruokatutteja integroidulla kierteellä, mitkä sopivat yleisimpiin tetrapack-purkkeihin. Elintarvikekaupoista löytyy laajasti erilaisia juomia, vellejä ja välipaloja. NANA-nimen ympärille on koottu kolme erilaista ruokatuttia, ja jokainen tuote on huolella suunniteltu palvelemaan jokaista ikäryhmää. Aina nollaikävuodesta eteenpäin, kunnes nokkakärki soveltuu lapsen ja taaperon käytettäväksi.

NANA-ruokatutin ideana on helpottaa liikkumista lapsen ja taaperon kanssa. Tuemme kuitenkin ensisijaisesti rintaruokintaa. Tämän uuden innovaation ajatuksena onkin löytää yksi helpottava ratkaisu lapsen ruokintahetkissä.

OSTA HETI

NANA-RUOKATUTTEJA HELPOTTAMAAN ARKEASI!